Huisdiercrematies bij Viviana

Wanneer uw huisdier is overleden kunt u ervoor kiezen om deze te laten cremeren bij ons in Prinsenbeek. Hieronder leest u meer over de opties.

Individuele crematies

Bij een individuele crematies zal uw huisdier alleen in de crematieoven gaan zodat wij u ook de garantie kunnen geven dat de as die u meekrijgt ook de as van uw eigen huisdier is.

Gezamenlijke crematies

Bij een gezamenlijke crematie wordt uw huisdier met meerdere dieren tegelijk gecremeerd en is er geen mogelijkheid om de as van uw huisdier op te komen halen.

Individuele crematie huisdier

Bij een individuele crematie zal uw huisdier alleen in de crematieoven gaan zodat wij u ook de garantie kunnen geven dat de as die u meekrijgt ook de as van uw eigen huisdier is.

Tevens is er bij de keuze van individuele crematie de mogelijkheid om voor de crematie nog afscheid te komen nemen in een aparte ruimte waar uw huisdier is opgebaard. Als u afscheid heeft genomen kunt u met eventuele vrienden/familie nog een kopje koffie of thee drinken terwijl wij uw verdere wensen bespreken.

Bij een individuele crematie kunt u kiezen of u de as mee naar huis neemt in een standaard as-blikje, sierurn, as-sieraad of dat het as wordt uitgestrooid door uzelf of een medewerk(st)er van Viviana op ons speciaal daarvoor bestemde veldje. Urnen en as-sieraden kunt u bij ons aanschaffen. Ook is het mogelijk om een poot- en/of snuitafdruk te maken van uw huisdier. Uw huisdier zal in een gekoelde ruimte verblijven tot de crematie plaatsvindt.

Als u voor de moeilijke beslissing staat om uw geliefde (huis)dier in te laten slapen, kunt u het beste van tevoren contact met ons opnemen, zodat wij u in het gehele proces zo goed mogelijk terzijde kunnen staan en zoveel mogelijk aan uw wensen kunnen voldoen.

Bekijk de prijzen van een crematie

Gezamenlijke crematie huisdier

Bij een gezamenlijke crematie wordt uw huisdier met meerdere dieren tegelijk gecremeerd en is er geen de mogelijkheid om de as van uw huisdier op te komen halen.

Tussen het brengen/halen van uw huisdier en de gezamenlijke crematie kunnen enkele dagen, maximaal een week, verstrijken. Voordat de crematie van uw huisdier zal plaatsvinden, zal hij/zij in een mand in een gekoelde ruimte verblijven.

Na de crematie wordt de as gezamenlijk uitgestrooid op een speciaal daarvoor bestemd veldje. Het strooiveld is bij Viviana achter bij de Dierenbegraafplaats en u kunt dit strooiveld altijd nog komen bezoeken. Dit is elke dag open van 09:00 uur tot 18:00 uur. Er is bij de gezamenlijke crematie geen gelegenheid meer om afscheid te nemen.

Als u voor de moeilijke beslissing staat om uw geliefde (huis)dier in te laten slapen, kunt u het beste van tevoren contact met ons opnemen, zodat wij u in het gehele proces zo goed mogelijk terzijde kunnen staan en zoveel mogelijk aan uw wensen kunnen voldoen.

Meer informatie?

U kunt ons bereiken op 076 5417437 of info@viviana.nl
Daarnaast kunt u ons bereiken via het contactformulier op onze website.
Jolanda van Gils
Jolanda van Gils
2023-08-04
Hele mooie ervaring met hele goede ontvangst en op een mooie manier kan je afscheid nemen van je geliefde huisdier
Stuiterbal-terreur-076 wolters
Stuiterbal-terreur-076 wolters
2023-07-31
Wij werden super goed geholpen. Hartstikke vriendelijke mensen echt een aanrader om naar toe te gaan als je graag je dier wil laten cremeren of begraven. Wil jullie hier langst nogmaals bedanken voor de goeie service
Hans van Hooijdonk
Hans van Hooijdonk
2023-07-09
Nooit leuk als je hier moet zijn, maar zeer liefdevol ontvangen. Tonen welgemeend interesse en geven je alle tijd om definitief afscheid te nemen. Ook bij het ophalen van de as nemen ze de tijd. Bedankt voor de goede zorgen.
Sjan Maas
Sjan Maas
2023-07-07
Zo liefdevol ontvangen toen ik mijn maatje Kroelie gisteren naar haar laatste “station” bracht. De medewerkster was belangstellend, respectvol en heel lief. Ze gaf ons ruim de tijd om afscheid te nemen. Mooier kon het niet.
Nina vd Hout
Nina vd Hout
2023-06-28
Het personeel wat werkt bij Viviana is ontzettend vriendelijk. Ze geven een hele warme ervaring mee, hebben alle tijd voor jou en staan uitgebreid stil bij het verlies van het desbetreffende dier. Zijn allemaal ervaringsdeskundigen en zijn erg goed in wat ze doen. Er hangt een fijne sfeer en rust als je binnenkomt.
Stijn Mengedé
Stijn Mengedé
2023-06-09
Gisteren onze kat daarheen gebracht om individueel te laten cremeren, super vriendelijk en fijne ruimte om afscheid te nemen. Ze gaan liefdevol met je om.
gerard de Jong
gerard de Jong
2023-05-30
Ontzettende goede ervaring. Onze viervoeter My-Li is snel opgehaald bij de dierenarts, en dezelfde dag telefonisch benaderd over onze wensen. De andere dag nog een mooi afscheid kunnen nemen. Een erg goed gevoel bij dit crematorium
Saskia De Wit
Saskia De Wit
2023-05-05
Een half jaar geleden mooi liefdevol afscheid kunnen en mogen nemen van onze hond. Super services in alle rust en met mooie begeleidende uitleg. Vandaag een prachtig sieraad mogen ophalen met de as van mijn paard. Hoe verdrietig ook wat prachtig dat dit zo kan en bestaat. Bedankt, ik hoop dat jullie nog veel mensen mogen helpen op deze manier.
Fam. Sanstra
Fam. Sanstra
2023-04-19
Erik Cleeren
Erik Cleeren
2023-04-11
Konden nog dezelfde dag van het overlijden van ons huisdier nog terecht (ook nog eens op 2e paasdag). Vriendelijk te woord gestaan via de telefoon en enorm vriendelijk ontvangen. Alles zag er netjes uit, ondanks de vervelende situatie met een gerust gevoel weggegaan.