contact informatie

Bel ons op 076 5417437 of mail ons op info@viviana.nl

Buiten openingstijden kunt u bellen op 06 54716329
U kunt ook het contactformulier invullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen.

Jolanda van Gils
Jolanda van Gils
2023-08-04
Hele mooie ervaring met hele goede ontvangst en op een mooie manier kan je afscheid nemen van je geliefde huisdier
Stuiterbal-terreur-076 wolters
Stuiterbal-terreur-076 wolters
2023-07-31
Wij werden super goed geholpen. Hartstikke vriendelijke mensen echt een aanrader om naar toe te gaan als je graag je dier wil laten cremeren of begraven. Wil jullie hier langst nogmaals bedanken voor de goeie service
Hans van Hooijdonk
Hans van Hooijdonk
2023-07-09
Nooit leuk als je hier moet zijn, maar zeer liefdevol ontvangen. Tonen welgemeend interesse en geven je alle tijd om definitief afscheid te nemen. Ook bij het ophalen van de as nemen ze de tijd. Bedankt voor de goede zorgen.
Sjan Maas
Sjan Maas
2023-07-07
Zo liefdevol ontvangen toen ik mijn maatje Kroelie gisteren naar haar laatste “station” bracht. De medewerkster was belangstellend, respectvol en heel lief. Ze gaf ons ruim de tijd om afscheid te nemen. Mooier kon het niet.
Nina vd Hout
Nina vd Hout
2023-06-28
Het personeel wat werkt bij Viviana is ontzettend vriendelijk. Ze geven een hele warme ervaring mee, hebben alle tijd voor jou en staan uitgebreid stil bij het verlies van het desbetreffende dier. Zijn allemaal ervaringsdeskundigen en zijn erg goed in wat ze doen. Er hangt een fijne sfeer en rust als je binnenkomt.
Stijn Mengedé
Stijn Mengedé
2023-06-09
Gisteren onze kat daarheen gebracht om individueel te laten cremeren, super vriendelijk en fijne ruimte om afscheid te nemen. Ze gaan liefdevol met je om.
gerard de Jong
gerard de Jong
2023-05-30
Ontzettende goede ervaring. Onze viervoeter My-Li is snel opgehaald bij de dierenarts, en dezelfde dag telefonisch benaderd over onze wensen. De andere dag nog een mooi afscheid kunnen nemen. Een erg goed gevoel bij dit crematorium
Saskia De Wit
Saskia De Wit
2023-05-05
Een half jaar geleden mooi liefdevol afscheid kunnen en mogen nemen van onze hond. Super services in alle rust en met mooie begeleidende uitleg. Vandaag een prachtig sieraad mogen ophalen met de as van mijn paard. Hoe verdrietig ook wat prachtig dat dit zo kan en bestaat. Bedankt, ik hoop dat jullie nog veel mensen mogen helpen op deze manier.
Fam. Sanstra
Fam. Sanstra
2023-04-19
Erik Cleeren
Erik Cleeren
2023-04-11
Konden nog dezelfde dag van het overlijden van ons huisdier nog terecht (ook nog eens op 2e paasdag). Vriendelijk te woord gestaan via de telefoon en enorm vriendelijk ontvangen. Alles zag er netjes uit, ondanks de vervelende situatie met een gerust gevoel weggegaan.